PRIJZEN

bni_meraki-2515.jpg

Vergeten is "des mensen".

Het heeft een belangrijke functie:

je moet immers vergeten om plaats te maken voor nieuwe herinneringen.

Het is een beetje zoals plaats maken op de harde schijf van je computer.

Maar sommige zaken wil je voor altijd kunnen blijven vasthouden.

En daar ga ik je bij helpen. Mijn beelden worden jouw extern geheugen. 

PORTRETsessie
of
day in the life
reportage

ditl_juline-9936.jpg

500 euro incl btw

Een ongedwongen gezinssessie, een koppel- zwangerschapssessie op een prachtig plekje in de natuur of de hele familie voor mijn lens?  Of een heerlijke oprechte day in the life sessie in jouw (vakantie)huis? 

Ik ben benieuwd wat je voor me in petto hebt. Gedurende 1,5 uur leg ik het allemaal voor je vast, nadien krijg je mijn gepolijste bestanden in hoge resolutie én een boekje met jouw favoriete beelden.

HUWELIJK

stephanie_laurent-2501.jpg

vanaf 1575 euro incl btw

Je kiest bewust niet voor het klassieke pad als het over de invulling van je huwelijksdag gaat en zoekt een fotograaf die naast de grote verhaallijn ook de kleine stories die in de marge gebeuren belicht? 

Here I am!

De prijs zoals hierboven vermeld is van toepassing voor een reportage van 6 uur, je krijgt mijn hele selectie in hoge resolutie, een slideshow (super handig om nadien met je "fans" samen te bekijken), een online galerij om te delen met je vrienden en familie én een mini-album twv 250 euro, want de herinnering aan deze dag moet je ook nadien letterlijk kunnen vastpakken.

Business & brands

red_lobster-51.jpg

vanaf 547 euro  excl btw

Je professioneel verhaal vertalen naar straffe visuele content, dat is wat je nodig hebt. Maar hoe doe je dat nu? Met  een helder voorbereidend stappenplan inclusief videocall verschijn jij met een duidelijk doel voor de lens. 

Het tarief dat hierboven vermeld staat, voorziet naast die voorbereiding ook in 2 uur opnames (portret, actie, sfeer, product: bring it on!) en 50 bestanden die jij nadien zelf uitkiest uit je online galerij en moeiteloos met enkele clicks kunt inzetten om je eigen visibiliteit te boosten.

* locaties binnen het Waasland inbegrepen. Gaan we verder weg? Dan betaal je een km-vergoeding van  0,60 euro/km

HAD JE IETS ANDERS IN 
GEDACHTEN?

Deel je plan met me en we werken samen je verhaal uit!

nicky-1285.jpg