BEELDerig © Sieglinde Wuyts, all rights reserved

  • Black Instagram Icon
  • Facebook Basic

Portretsessies in de studio

Een portretsessie in de studio, 

hoe gaat dat in zijn werk?

In een korte mail verneem ik graag wie je wil laten portretteren, waarom (als er dan al een waarom zou zijn), waar en in welke periode. We gaan samen op zoek naar een geschikte datum en bespreken de achtergrondkleuren die gebruikt kunnen worden. 

De voorbereiding: wat doe ik aan? wat breng ik mee?

Eigenlijk is een studioshoot goed te vergelijken met een locatieshoot. Er zijn verschillende achtergronden beschikbaar, verschillende vloertjes, leuke meubels, kleurrijke rekwisieten, ... 

Heb je bepaalde wensen, moet de foto voor een bepaalde gelegenheid dienen, werk je graag in een specifiek kleurschema: laat het me weten. We bekijken samen de mogelijkheden. Ik zorg er voor dat alles klaar staat als jullie toekomen, zo kunnen we meteen aan de slag !

Je hebt ongetwijfeld wel een idee van de outfit waarin je je kind(eren) graag laat portretteren. Ben je niet zeker of heb je meerdere outfits die je wel leuk lijken, dan breng je de verschillende opties mee. Hou er wel rekening mee dat niet elk kind het even fijn vindt om een paar keer te moeten wisselen van kledij. 

Breng je graag spullen mee? Ik denk bvb aan de houten loopfiets die je zoon kreeg van zijn peter, het vintage stoeltje dat op de kinderkamer staat, de hoge hakken van mama waarmee dochterlief altijd door huis loopt ... 

Ook hier kijk je best even naar de kleur en vermijd je best plastic en al te chaotisch gekleurd speelgoed. 

Bij kleintjes is het vaak ook leuk als je een zakdoek, vochtig doekje, koek, drankje in de buurt hebt (maar doorgaans hebben ouders dit standaard “op zak”).

Voor diezelfde kleintjes kan een dutje voor de portretsessie wonderen doen: een fotoshoot kan best vermoeiend zijn, dus wie er lekker uitgeslapen is, houdt het vaak ook net iets langer vol.

Actie in de studio!

De studio ligt in een groene omgeving, we kunnen er ongestoord werken. Ze is knus en leent zich perfect voor een sessie van één tot twee kindjes/personen. Probeer ook het aantal volwassenen dat de kindjes begeleidt te beperken tot maximum twee personen.

Wij willen een studiosessie met de hele familie, kan dat?

De BEELDerig-studio is perfect voor fotosessies van een paar kindjes en er is ruimte om op het einde samen met de ouders een gezinsportretje te maken. 

Heb je een groot gezin? Of wil je met een grote familie (verschillende gezinnen samen) een studiosessie boeken? Dat kan! In dat geval wijken we uit naar een ruimere studio in het centrum van Sint-Niklaas. Stuur me een mailtje voor verdere details en prijzen. 

De online-galerij

In de loop van de week na de opnames, ontvang je van mij een link naar jouw online-album. Dit kun je openen dmv een paswoord. In het album kun je de resultaten van de shoot bekijken. De bestanden staan in lage resolutie, zijn voorzien van een watermerk en werden nog niet grondig bewerkt, dat gebeurt pas nadat jij jouw selectie hebt gemaakt. 

Je selectie digitaal in hoge resolutie

In het basispakket van de portretsessie bij BEELDerig zit standaard de verwerking en aanlevering van drie hoge resolutie bestanden inbegrepen. Dat wil zeggen dat je uit de reeks drie bestanden kiest die ik voor jou klaarstoom: er wordt een basisretouche uitgevoerd, waar nodig wordt bijgesneden en de kleuren worden geoptimaliseerd, filters worden geplaatst... Maw, hier worden de foto’s “gepolijst” alvorens ze de deur verlaten. De bestanden die ik voor je verwerk, krijg je in hoge resolutie per wetransfer toegestuurd. 

kort samengevat

                                                          prijzen geldig vanaf 1 januari 2017

 

standaard fotosessie tot 6 personen van eenzelfde gezin*

voorbespreking per mail

één uur opnames in de studio

online galerij met lage resolutie bestanden

bewerking van drie digitale bestanden

wetransferbestand met je drie bewerkte hoge resolutiebestanden **

 

175,00 euro

* grotere groep? + 10 euro per extra persoon 

** Deze bestanden mogen enkel gebruik worden voor privé- en nooit voor commerciële 

doeleinden. Elk ander gebruik kan enkel na schriftelijke toestemming van BEELDerig

Wil je meer bestanden? Dat kan!

Per extra digitaal bestand betaal je 15,00 euro extra. Vanaf je 10de bestand krijg je extra korting.

Concreet :

portretsessie + 11 beelden: 285,00 euro

portretsessie + 12 beelden: 295,00 euro

portretsessie + 13 beelden: 305,00 euro

portretsessie + 14 beelden: 315,00 euro

portretsessie + 15 beelden: 325,00 euro

portretsessie + 16 beelden: 335,00 euro

portretsessie + 17 beelden: 345,00 euro

portretsessie + 18 beelden: 355,00 euro

portretsessie + 19 beelden: 365,00 euro

portretsessie + 20 beelden: 375,00 euro

portretsessie + 3 beelden: 175,00 euro

portretsessie + 4 beelden: 190,00 euro

portretsessie + 5 beelden: 205,00 euro

portretsessie + 6 beelden: 220,00 euro

portretsessie + 7 beelden: 235,00 euro

portretsessie + 8 beelden: 250,00 euro

portretsessie + 9 beelden: 265,00 euro

portretsessie + 10 beelden: 275,00 euro