Over Sie

"Ik kan dat zelf."

Het moet zo wat het eerste zinnetje geweest zijn dat ik als eigenzinnige peuter met veel overtuiging zei tegen iedereen die het horen wilde.

Op eigen benen staan en mijn vrijheid bewaren, in wie ik was en wat ik zou doen, het zat er toen al in.

Met manlief als klankbord en rots in de branding, een stel ouders dat trouw supportert aan de zijlijn, twee dochters die heel graag assisteren en een verzameling huisdieren die me gezelschap houden tijdens lange photoshop-uren, ben ik gezegend met de stabiele thuisbasis die ik nodig heb, als mens én als fotograaf. En ben ik niet aan het werk, dan vind je me op het water op mijn SUP-plank of ergens in de natuur, genietend van het uitzicht en slurpend aan een tas thee. 

Gedreven door een torenhoge nieuwsgierigheid, stap ik met BEELDerig onbevangen binnen in de wereld van anderen, observeer ik tot in het kleinste detail wat plaats vindt en ben ik er om grote en minder grote mijlpalen in je leven vast te leggen.

 

Zien we elkaar voor een portretsessie, kampeer ik in je huis voor een dag uit het leven van-reportage of heb ik de eer om je huwelijk van heel dichtbij te mogen vastleggen? Op een ongedwongen en rustige manier en met wederzijds respect ga ik op zoek naar de essentie van jouw verhaal en datgene wat echt telt: het gevoel. En het vastleggen van dat gevoel in beelden. Opdat je de herinneringen die je maakt, later kunt herbeleven. Keer op keer.

                                                                                     #maakdeherinneringterwijljezebeleeft

Sieglinde (maar zeg gerust Sie)

BEELDerig © Sieglinde Wuyts, all rights reserved