JOUW VERHAAL,
JOUW BEELDEN

Als een hoogsensitieve kameleon voel ik mensen en situaties heel snel en goed aan. Dat stelt me in staat steeds te kunnen geven wat de andere nodig heeft om zich open te stellen tijdens een fotosessie. Fotofrageren is namelijk altijd een samenwerking. Van zodra dié connectie goed zit, gebeuren er magische dingen voor de lens.  

Ben je nerveus om voor de camera te staan? Je bent niet de enige: ook ik vertrek na al die jaren nog steeds met een gezonde dosis kriebels in mijn buik naar elke reportage. Dat houdt me scherp en zorgt er voor dat ik er elke keer weer enthousiast in vlieg!

Welk verhaal je ook wil vertellen (als koppel, als gezin, familie of als ondernemer), je wil dat je beelden tonen wie  je écht bent. En net daar ligt mijn missie: jou (of je gezin/familie/huwelijk/werk) vast te leggen zoals jij wil dat het gezien wordt.

Ik ben er voor jou, dus ga vooral op in wat je doet, amuseer je en creëer herinneringen en verhalen die de (familie)geschiedenis zullen halen. 

FOTOGRAFIE is mijn manier om de wereld te verkennen

Een dosis gezonde nieuwsgierigheid en een aardige honger naar het waarom anderen doen wat ze doen en zijn zoals ze zijn, kortom, oprechte interesse in de andere, dàt is de vonk die telkens weer het vuur in mij doet ontbranden. 

Fotograferen is mijn manier om die honger te stillen én tegelijkertijd een meerwaarde te zijn voor anderen. 

Voor mij gaat fotografie dan ook niet over de meest fancy materialen om mee te werken of het technisch perfecte plaatje, maar wel om hoe je de interactie tussen mensen en hun passie vertaalt naar beelden die de juiste emotie kunnen overbrengen.

GENUINE CONNECTION
HONEST
ENERGY
that's what I need.