Huwelijksfotograaf

Jullie kiezen bewust niet voor de klassieke weg. 
Je houdt meer van een gezellig kampvuur met vrienden dan van een flitsend en luid massa-event.
Je viert je liefde liever in beperkte kring met een ceremonie in een boomgaard (al dan niet van je oma)

dan met een bombastisch groot diner in een kille, anonieme zaal.
Je bent open, eerlijk en kiest bewust voor puurheid.
Je gelooft net als ik dat het niet de toeters en bellen zijn die het verschil maken (al mogen die er natuurlijk altijd zijn op zo een prachtige dag), maar dat schoonheid te vinden is in het alledaagse en in de connectie tussen mensen.

Herken je jezelf hierin? En heb je trouwplannen? We need to talk! 
Want ik ben helemaal klaar om jòuw verhaal te vertellen. 

Neem contact met me op via info@beelderig.be

geluid

aan

 

"Geluk is zelden iets wat je beleeft,

meestal is het iets wat je je herinnert."

Net daarom is het belangrijk om te investeren in je trouwfoto's. Ze zijn namelijk van onschatbare waarde om de herinnering levendig te houden. Nu, voor jullie, voor de mensen om wie je geeft, maar ook voor de vele generaties die na jullie komen. 

Een babbel onder de oude appelbomen...

Maar voor één van ons beslist om samen te werken, nodig ik jullie graag uit om een keertje samen te zitten. Bij voorkeur in onze tuin, onder de oude appelbomen (als het weer het toelaat) en anders lekker knus in de studio (met zicht op die mooie appelbomen). Je mag me alles vertellen: jullie plannen, jullie dromen, wat jullie verwachtingen naar mij toe zijn, hoe jullie elkaar leerden kennen, hoe jullie elkaar hebben leren kennen... Dat is ook het perfecte moment om alle vragen die je hebt op me los te laten en zo leer je mij ook meteen (wat beter) kennen. Want het is evident dat je kiest voor een fotograaf wiens stijl je aanspreekt, maar het is ook belangrijk dat je voor iemand kiest waar je een échte klik me hebt. Als fotograaf sta je -vaak letterlijk- heel dicht bij het koppel gedurende die belangrijke dag. Doe jezelf dus een plezier en kies voor iemand die je vertrouwt en bij wie je 100% jezelf zal kunnen zijn.  

It's a date!

Yes! Ik mag jullie dag in beeld brengen! Ik blijf dat als een grote eer zien en zal dan ook alles doen om je het naar je zin te maken die dag. Uiteraard ben ik er in de eerste plaats om die dag in beeld te brengen, maar weet dat je ook altijd aan mijn mouw mag trekken voor andere zaken. Ik was tijdens huwelijken ook al apotheek van dienst (paracetamol en pleisters zitten standaard in mijn fototas), ceremoniebegeleider (bruidskindjes terug naar de juiste plek loodsen, weliswaar nadat ik ze eerst gefotografeerd heb tijdens hun picknick oude het altaar), bemiddelaar (tussen schoonmama's die net een klassieker beeld voor ogen hadden bij de groepsfoto's en de bruid die het graag wat losser wil), schoenenpoetser (iets dat ik vaak uit schuldgevoel doe nadat ik je met die prachtige nieuwe schoenen het veld heb ingestuurd om die perfecte koppelfoto te maken) ... en dit alles zonder het vertellen van jullie verhaal uit het oog te verliezen ;) Want vertrouw me: naast beeldenmaker ben ik een "ontzorger" eerste klasse!

Het resultaat...

Terwijl jullie genieten van de eerste weken als getrouw koppel, ga ik aan het werk. Binnen de week na jullie trouwdag ontvang je van mij alvast een digitale preview
Vier tot zes weken na het feest zorg ik voor een leuke verrassing in jullie brievenbus: de hoogtepunten van die bijzondere dag in een cadeauboek. Dat is handig om mee te nemen naar dat etentje met vrienden of familie of om 's avonds op je terras of in je luie zetel alvast de topmomenten te herbeleven.

Zes tot acht weken na de opnames ben ik helemaal klaar: we zien elkaar opnieuw in de studio waar ik je als een enthousiaste puppy de resultaten toon in de vorm van een slideshow. Zo'n moment is voor mij goud waard. Dit keer kijk ik zelf niet naar de foto's, wel naar jullie reacties op de beelden! Daarna maak ik jullie wegwijs in jullie eigen online galerij en toon ik je de mogelijkheden voor huwelijksalbums.

Investering

Huwelijksreportages bij BEELDerig starten aan 1400 euro . Daarvoor krijg je niet enkel  vijf uur opnames, maar ook een online fotogalerij,  je beelden in hoge resolutie en zonder watermerk, een slideshow en een gift boek met de hoogtepunten van jullie dag.
Uiteraard kun je me altijd langer boeken en heb je steeds de mogelijkheid om extra's zoals een huwelijksalbum of bedankkaartjes te bestellen. 

 

BEELDerig © Sieglinde Wuyts, all rights reserved