A day in the life...

#maakdeherinneringterwijljezebeleeft
Jouw gezin: puur en unplugged

Het geluk zit in kleine dingen: Pistolets op zaterdagochtend, een wandeling in het bos, verstoppertje spelen met opa, taart bakken en ondertussen de hele keuken onder smossen, de krant lezen terwijl je kleuter aan je voeten speelt, samen knutselen, een badje pakken, springen op het bed, verhalen (voor)lezen onder de appelboom, relaxen in de hangmat...  Maar ook kleine drama's zoals "ik had die pop eerst vast", tranen na een valpartij of een mopperend kind omdat het geen extra dessert krijgt, maken deel uit van je dagelijks leven.

 

Net dat wil ik vastleggen. 

Met de familiedocumentaire "een dag uit het leven van" breng ik de kleine momenten in beeld die je als ouder amper registreert, maar die zo uniek zijn aan jòuw gezin. 

Jullie maken de herinneringen, ik zorg er voor dat je ze blijft vasthouden.

Hoe gaat het in zijn werk? 

Vooraf zoeken we samen naar een geschikt moment: Een dagje vakantie, een woensdagnamiddag, een zaterdag...  We overlopen alvast kort wat er die dag op de planning staat. Gaan we op stap of blijven we lekker thuis? Komt er iemand op bezoek? Nee, ik hoef niet elk detail in je agenda te kennen, maar als er een stevige boswandeling zit aan te komen, dan weet ik dat ik mijn sandalen beter thuis laat.

​Over de opnames: in het begin ben je misschien wat onwennig,  want plots ben ik er die alles volg met mijn camera. Maar geloof me, dat went sneller dan je zou denken. 

Ravot met de kinderen, doe samen met de kat een dutje in de zetel, spring met z'n allen op de trampoline, steel een koekje uit de kast,  

geniet van een moment voor jezelf, maak eens goed ruzie met je broer, duik de modder in,... Maar vooral: geniet van elkaar!

Voor wie?

Voor elk gezin dat net zoals ik belang hecht aan de essentie: de hechte band tussen alle leden van het gezin. Voor zij die een episode in hun leven graag vasthouden voor later. 

 

Geschikt voor kersverse ouders, maar ook voor koppels met al wat grotere kinderen, iemand met een bijzondere hobby of dierbaar huisdier... Maar ook geschikt als cadeau voor de grootouders die zich elke woensdagmiddag over de kleinkinderen ontfermen. Waarom niet zo'n verwenmiddag in beeld brengen? 

 

Leuk om cadeau te doen, ook aan jezelf.

BEELDerig © Sieglinde Wuyts, all rights reserved