BEELDerig © Sieglinde Wuyts, all rights reserved

  • Black Instagram Icon
  • Facebook Basic

Visie

Geen enkele huwelijksdag is dezelfde en elk koppel vult deze dag op heel persoonlijke wijze in. Daar waar de ene voor een festival op het dorpsplein kiest, gaat de andere voor een intieme ceremonie in een bos. Misschien zie jij jouw dag graag opgebouwd rond uitgebreid tafelen in een uniek decor, daar waar iemand anders een verzameling foodtrucks laat aanrukken om de honger van de gasten te stillen. 

Zo gaat het ook met (huwelijks)fotografen: elk heeft zijn eigen stijl, werkwijze, benadering, nabewerking...

Voor mij als fotograaf is het belangrijk dat ik jullie verhaal kan vertellen: Hoe je staat te trappelen achter de deur voor die openzwaait en je elkaar die dag (voor het eerst) ziet, hoe je zus in je hand knijpt na haar speech vlak voor de toast, hoe je man als een gentleman zijn jas over je heen legt terwijl jullie naar de feestzaal wandelen, hoe je vrouw drie keer moet slikken voor ze haar geloftes uitgesproken heeft. 

Zonder de grote momenten die op die dag passeren uit het oog te verliezen, probeer ik niet enkel  "wat" maar ook "hoe" alles verloopt vast te leggen. En no worries, ik ben een emotioneel communicerend vat en op (bijna) alles voorbereid. Wordt er gelachen, dan gniffel ik mee van achter de camera. Vloeien er tranen, dan hou ik alvast mijn zakdoek in de aanslag. 

Ik hecht er dan ook veel belang aan dat het mooi klikt tussen het koppel en mezelf. Op dezelfde golflengte zitten en elkaar aanvoelen met het grootste wederzijds respect is enorm belangrijk, ik heb namelijk de eer om op zo'n belangrijke dag heel dicht bij jullie te staan. 

Budget

Omdat het voor mij belangrijk is het verhaal dat zich "afspeelt" mooi in beeld te brengen, starten huwelijksreportages aan pakketten van 5 uur (opeenvolgend) en dit aan 1250 euro. 

In dat bedrag zit naast de opnametijd meteen ook de tijd die ik nadien spendeer aan het selecteren en bewerken van jullie beelden. (dus geen bijkomende kosten of verrassingen achteraf, je kent op voorhand meteen het budget)
Dat geeft je een uiteindelijke selectie van minimum ongeveer 20 à 30 afgewerkte beelden per opname-uur als eindresultaat. Dat zullen er waarschijnlijk meer zijn - het is ook heel moeilijk om er een exact aantal op te kleven - maar selecteren is belangrijk om een sterk verhaal te brengen. Zoals bij zo veel zaken is kwaliteit in een reportage belangrijker dan de kwantiteit. 
Deze beelden worden zorgvuldig geselecteerd, geoptimaliseerd ( kleuren,licht en contrast) en hier en daar breng ik een kleine retouche aan indien echt nodig.
Deze selectie wordt aangeleverd in hoge resolutie (in kleur én zwartwit), vrij van watermerk op een gepersonaliseerde USB. 


Daarnaast krijg je ook gedurende 6 maanden een online album waarin je beelden voorzien van een watermerk geplaatst staan. Op die manier kun je ze makkelijk delen met vrienden en familie of delen op sociale media. 
 

De enige bijkomende kost is de verplaatsing: 0,50 euro per km.

 

Wens je langer dan 5 uur beroep op me te doen? Dat kan, je betaalt dan 175 euro per extra opname-uur. 

 

Huwelijksalbums, bedankingskaartjes, uitvergrotingen,... kun je uiteraard altijd bijbestellen, maar zitten niet in dit basispakket (optie - geen verplichting)

Boeking

Overweeg je om beroep op me te doen? Dan ontmoet ik jullie graag in mijn studio, of -als het weer het toelaat- nemen we gezellig plaats in de tuin  onder de oude appelbomen. No strings attached, gewoon een verkennende babbel om wat af  te tasten.

Ik hoor graag meer over wie jullie zijn, wat jullie doen, wat jullie raakt en waar jullie belang aan hechten. En natuurlijk hebben we het daar ook over jullie plannen voor die belangrijke dag en welke rol ik daar in kan spelen. 

Huwelijk

It must be love, love, love...