Celine en Dieter

“We stonden op de kermis tijdens de Lokerse Feesten. Plots leek het alsof alles rondom mij zwartwit werd, behalve Celine. Zij lichtte op, in prachtige kleuren... en ze lachte… Ik was meteen verkocht.” Dat was de reactie die ik kreeg van Dieter toen ik vroeg hoe hij Celine had leren kennen. Heerlijk vind ik dat, om voor ik aan de slag ga tijdens een huwelijk wat meer over het koppel te weten te komen. 

 

Ze bezochten trouwlocaties om te besluiten dat er geen betere plek voor het feest kon zijn dan in hun eigen tuin. Waanzinnig mooie shelters om onder te eten en dansen (we leven in België dus je moet op alles voorbereid zijn), een mobiele bar die verstopt zat in een container, een lounge met gesjorde banken en strobalen om op te zitten, een kampvuurkring, bloemen, houten ringen, sfeerlichtjes, handgeschreven wegwijzers,... het was er allemaal. Ongetwijfeld veel werk, maar o zo prachtig, want elk detail paste perfect bij dit bijzondere koppel. Ook hun “first look” was er eentje die enkel zij konden verzinnen: Terwijl Celine samen met de kinderen dolenthousiast de tuin in wandelde, lag Dieter nog heerlijk te relaxen in de hangmat om van daaruit zijn vrouw te bewonderen.
En de weergoden? Die feestten volop mee! We werden getrakteerd op een tropische dag, een prachtige zonsondergang op het achtergelegen hooiveld waarvoor ik het koppel nog even weg kon stelen op het feest en een warme, zwoele dansnacht.
Loved every minute of this one!

BEELDerig © Sieglinde Wuyts, all rights reserved