Cadeaubon

Heb je een cadeaubon ontvangen? 

Gefeliciteerd! Dan is er iemand die je met veel plezier een warm en leuk moment cadeau heeft gedaan waar je jaren later nog steeds op zal kunnen terugblikken.    

Klaar om je sessie te boeken? Dan ontvang ik graag een mailtje waarin je me aangeeft welk type bon je hebt ontvangen en tot wanneer hij geldig is. We bekijken dan samen de agenda om je sessie in te boeken. 

WANNEER RESERVEER IK BEST EEN PLEKJE IN JE AGENDA?

Aangezien mijn weekends vaak maanden op voorhand volgeboekt zitten, is het belangrijk dat je me tijdig contacteert. Doe dat ten laatste 6 maanden nadat je de bon hebt ontvangen, zo komt niemand voor verrassingen te staan. 

KAN IK MIJN CADEAUBON VERLENGEN?

Je cadeaubon is steeds een jaar geldig, maar ik verneem graag binnen de 6 maanden wanneer je bij voorkeur zou afspreken. Verlengen van je cadeaubon kan, je betaalt dan 25 euro per maand dat je bon de geldigheidsdatum heeft overschreden. 

Schenk je graag een cadeaubon? 

Heerlijk! Je schenkt iemand een onvergetelijk moment waar hij/zij niet enkel nu maar ook later met een warm gevoel op zal kunnen terugkijken.

Stuur me een mailtje met het type sessie dat je graag cadeau doet, laat me ook even weten aan wie de bon gericht is en van wie de bon komt. Na ontvangst van je betaling, wordt de bon verzonden (binnen de twee werkdagen). In dringende gevallen kun je natuurlijk ook altijd na afspraak de bon afhalen in de studio.

BEELDerig © Sieglinde Wuyts, all rights reserved